Dakwerkers » Dakwerker Gistel » Construct Maes

Construct Maes

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Construct Maes is een dakwerker uit Gistel in de provincie West-Vlaanderen. Het bedrijf is gevestigd op Snaaskerkestraat 70 D. De onderneming is opgericht op 21-02-2011 en telt 1-4 werkzame personen. Construct Maes is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 833988974.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Construct Maes

Construct Maes is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Construct Maes is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 21-02-2011 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 833988974.

Wat is jouw ervaring met Construct Maes?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Construct Maes, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Construct Maes en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Construct Maes uit Dakwerker Gistel

Construct Maes ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Construct Maes. Wat is jouw ervaring met Construct Maes? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review