Dakwerkers » Dakwerker Herentals » Van De Poel Patrick

Van De Poel Patrick

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van De Poel Patrick is een dakwerker uit Herentals in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op Waterpoel 11. De onderneming is opgericht op 16-11-2006 en telt 1-4 werkzame personen. Van De Poel Patrick is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 885113815.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van De Poel Patrick

Van De Poel Patrick is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van De Poel Patrick is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 16-11-2006 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 885113815.

Wat is jouw ervaring met Van De Poel Patrick?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van De Poel Patrick, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van De Poel Patrick en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van De Poel Patrick uit Dakwerker Herentals

Van De Poel Patrick ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van De Poel Patrick. Wat is jouw ervaring met Van De Poel Patrick? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review