Mk Dak

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Mk Dak is een dakwerker uit Heusden (Limb.) in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Savoerenweg 32. De onderneming is opgericht op 21-03-2011 en telt 1-4 werkzame personen. Mk Dak is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 834722513.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Mk Dak

Mk Dak is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Mk Dak is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 21-03-2011 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 834722513.

Wat is jouw ervaring met Mk Dak?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Mk Dak, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Mk Dak en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Mk Dak uit Dakwerker Heusden (Limb.)

Mk Dak ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Mk Dak. Wat is jouw ervaring met Mk Dak? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review