Owen

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Owen is een dakwerker uit Heverlee in de provincie Vlaams Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Rotspoelstraat 107. De onderneming is opgericht op 18-03-2004 en telt 1-4 werkzame personen. Owen is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 864278908.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Owen

Owen is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Owen is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 18-03-2004 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 864278908.

Wat is jouw ervaring met Owen?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Owen, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Owen en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Owen uit Dakwerker Heverlee

Owen ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Owen. Wat is jouw ervaring met Owen? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review