Wtrs

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Wtrs is een dakwerker uit Kessel-Lo in de provincie Vlaams Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Lobergenbos 1. De onderneming is opgericht op 12-02-2015 en telt 1-4 werkzame personen. Wtrs is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 597975108.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Wtrs

Wtrs is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Wtrs is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 12-02-2015 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 597975108.

Wat is jouw ervaring met Wtrs?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Wtrs, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Wtrs en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Wtrs uit Dakwerker Kessel-Lo

Wtrs ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Wtrs. Wat is jouw ervaring met Wtrs? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review