Bk-Dakwerken

3
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Bk-Dakwerken is een dakwerker uit Hoogstraten in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op Moerstraat 68E. De onderneming is opgericht op 16-01-2017 en telt 1-4 werkzame personen. Bk-Dakwerken is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 669670380.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bk-Dakwerken

Bk-Dakwerken is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bk-Dakwerken is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 16-01-2017 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 669670380.

Wat is jouw ervaring met Bk-Dakwerken?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bk-Dakwerken, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bk-Dakwerken en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bk-Dakwerken uit Dakwerker Hoogstraten

Bk-Dakwerken ervaringen

3
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bk-Dakwerken. Wat is jouw ervaring met Bk-Dakwerken? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Onprofessioneel

Geplaatst op 5 april 2022 door Laurence
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (3)

Na een plaatsbezoek een offerte gekregen mer de vermelding dat de werken binnen 6 maanden uitgevoerd zouden worden. Keer na keer werd dit uitgesteld met een verhaal rond. Na 2 jaar aan het lijntje te worden gehouden, wordt er meegedeeld dat ze de werken niet meer gaan uitvoeren. Dit zonder enige schaamte of oplossing aan te bieden….