G.Martens

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

G.Martens is een dakwerker uit Hoogstraten in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op Industrieweg 11. De onderneming is opgericht op 24-12-1979 en telt 1-4 werkzame personen. G.Martens is een nv en bij de KvK bekend onder het registratienummer 419999409.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

G.Martens

G.Martens is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. G.Martens is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 24-12-1979 en telt 1-4 werkzame personen.

De nv is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 419999409.

Wat is jouw ervaring met G.Martens?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met G.Martens, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help G.Martens en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

G.Martens uit Dakwerker Hoogstraten

G.Martens ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van G.Martens. Wat is jouw ervaring met G.Martens? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review