Samidak

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Samidak is een dakwerker uit Leopoldsburg in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Antwerpsesteenweg 134. De onderneming is opgericht op 17-04-2015 en telt 1-4 werkzame personen. Samidak is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 628797946.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Samidak

Samidak is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Samidak is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 17-04-2015 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 628797946.

Wat is jouw ervaring met Samidak?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Samidak, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Samidak en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Samidak uit Dakwerker Leopoldsburg

Samidak ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Samidak. Wat is jouw ervaring met Samidak? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review