Unidak

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Unidak is een dakwerker uit Leopoldsburg in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Antwerpsesteenweg 198. De onderneming is opgericht op 01-10-2010 en telt 5-9 werkzame personen. Unidak is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 830143222.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Unidak

Unidak is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Unidak is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-10-2010 en telt 5-9 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 830143222.

Wat is jouw ervaring met Unidak?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Unidak, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Unidak en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Unidak uit Dakwerker Leopoldsburg

Unidak ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Unidak. Wat is jouw ervaring met Unidak? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review