Dakwerkers » Dakwerker Lier » Gefra-Dakwerken

Gefra-Dakwerken

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Gefra-Dakwerken is een dakwerker uit Lier in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op Maasfortbaan 241. De onderneming is opgericht op 18-09-2009 en telt 1-4 werkzame personen. Gefra-Dakwerken is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 818890529.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Gefra-Dakwerken

Gefra-Dakwerken is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Gefra-Dakwerken is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 18-09-2009 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 818890529.

Wat is jouw ervaring met Gefra-Dakwerken?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Gefra-Dakwerken, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Gefra-Dakwerken en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Gefra-Dakwerken uit Dakwerker Lier

Gefra-Dakwerken ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Gefra-Dakwerken. Wat is jouw ervaring met Gefra-Dakwerken? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review