Tectum

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Tectum is een dakwerker uit Nijlen in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op Heirbeemdenweg 5. De onderneming is opgericht op 23-07-2004 en telt 1-4 werkzame personen. Tectum is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 866607403.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Tectum

Tectum is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Tectum is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 23-07-2004 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 866607403.

Wat is jouw ervaring met Tectum?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Tectum, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Tectum en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Tectum uit Dakwerker Nijlen

Tectum ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Tectum. Wat is jouw ervaring met Tectum? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review