Bradak

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bradak is een dakwerker uit Tremelo in de provincie Vlaams Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Grote Bollostraat 83. De onderneming is opgericht op 22-06-2009 en telt 1-4 werkzame personen. Bradak is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 813228895.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bradak

Bradak is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bradak is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 22-06-2009 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 813228895.

Wat is jouw ervaring met Bradak?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bradak, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bradak en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bradak uit Dakwerker Tremelo

Bradak ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bradak. Wat is jouw ervaring met Bradak? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review