Dakwerkers » Dakwerker Tremelo » Roger Lismont

Roger Lismont

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Roger Lismont is een dakwerker uit Tremelo in de provincie Vlaams Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Vondelpark 11 B. De onderneming is opgericht op 07-11-2013 en telt 1-4 werkzame personen. Roger Lismont is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 541849918.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Roger Lismont

Roger Lismont is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Roger Lismont is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 07-11-2013 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 541849918.

Wat is jouw ervaring met Roger Lismont?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Roger Lismont, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Roger Lismont en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Roger Lismont uit Dakwerker Tremelo

Roger Lismont ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Roger Lismont. Wat is jouw ervaring met Roger Lismont? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review