Zonnepanelen » Zonnepanelen Antwerpen » Ecofix Solutions

Ecofix Solutions

7.7
4 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Ecofix Solutions is een zonnepanelen installateur uit Antwerpen in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op Meirbrug 15-14. De onderneming is opgericht op 13-04-2017 en telt 10-19 werkzame personen. Ecofix Solutions is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 674637671.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Ecofix Solutions

Ecofix Solutions is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Ecofix Solutions is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 13-04-2017 en telt 10-19 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 674637671.

Wat is jouw ervaring met Ecofix Solutions?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Ecofix Solutions, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Ecofix Solutions en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een zonnepanelen installateur en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Ecofix Solutions uit Zonnepanelen Antwerpen

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Ecofix Solutions
Ondernemingsnummer
674637671
Oprichtingsdatum
13-04-2017
Aantal werknemers
10-19 werkzame personen
Bedrijfsvorm
bvba

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Meirbrug
Huisnummer
1
Huisnummer toevoeging
5-14
Postcode
2000
Plaatsnaam
Antwerpen
Provincie
Antwerpen

Ecofix Solutions ervaringen

7.7
4 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Ecofix Solutions. Wat is jouw ervaring met Ecofix Solutions? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Geplaatst op 19 september 2022 door Robbe Demeyer
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

We werden door iemand van het bedrijf gecontacteerd en hadden eigenlijk tot dan nog niet gedacht aan zonnepanelen. Toch een adviseur laten langskomen. In ons geval was dit Gert-Jan.

We werden goed ingelicht en hebben er voor gekozen om de investering te spreiden over 7 jaar. Hierdoor hebben we niets moeten investeren in onze installatie.

Mijn ouders hebben ondertussen ook besteld.
Zeer tevreden!

Super tevreden!

Geplaatst op 29 augustus 2022 door Charlotte Leemans
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (9.8)

We werden opgebeld voor zonnepanelen. In eerste instantie was ik niet geïnteresseerd maar we hebben Wesley toch laten komen. Zeer goede uitleg gekregen en we hebben toch besloten om zonnepanelen te nemen. Alles is zoals overeengekomen geplaatst en we zijn super tevreden!
We hebben wel 14 weken moeten wachten in plaats van 12.
We hebben ondertussen reeds 2 klanten doorgestuurd!

Super tevreden!

Geplaatst op 29 augustus 2022 door Soren Vloemans
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

We zijn opgebeld voor een offerte. Na 2 weken is Wesley bij ons langs geweest. wij hebben dit in volle vertrouwen ondertekend en het moet gezegd worden, daar hebben wij nog geen seconde spijt van. Bij aankomst voor het uitvoeren van de installatie op het dak stapten twee mannen uit van Poolse origine. De ene was de Engelse taal machtig de andere niet. twee heren die heel vriendelijk waren en onmiddellijk begonnen met de werken. De technieker is later gekomen en heeft onze omvormer en batterij aangesloten. We hebben even moeten wachten op de batterij maar deze is nu volledig zijn werk aan het doen! Bedankt!

Niet aan te raden…

Geplaatst op 20 augustus 2022 door Xander Denys
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

27 januari 2022 contract afgesloten met garantie dat er binnen de 12 weken zonnepanelen op het dak zouden liggen. Op 1 juli ingebrekestelling verstuurd en het is nog steeds niet opgelost. Zeer onbekwame klantenservice, uitvoering is door onderaannemers die spijtig genoeg er ook te weinig van kennen. Op dit moment is de batterij nog niet aangesloten, is de omvormer niet correct aangesloten en zijn we niet zeker of alle panelen werken. Er is enkel actie als wij bellen om dingen op te lossen (wat we elke week opvolgen.) Wij zijn zeer ontevreden en zouden niemand deze firma aanraden.