Bermo

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bermo is een dakwerker uit Berlaar in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op Nethendal 32. De onderneming is opgericht op 29-11-2017 en telt 1-4 werkzame personen. Bermo is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 685696859.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bermo

Bermo is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bermo is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-11-2017 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 685696859.

Wat is jouw ervaring met Bermo?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bermo, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bermo en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bermo uit Dakwerker Berlaar

Bermo ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bermo. Wat is jouw ervaring met Bermo? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review