Choudak

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Choudak is een dakwerker uit Borgerhout in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op Wilrijkstraat 23. De onderneming is opgericht op 27-03-2019 en telt 1-4 werkzame personen. Choudak is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 723759758.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Choudak

Choudak is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Choudak is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 27-03-2019 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 723759758.

Wat is jouw ervaring met Choudak?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Choudak, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Choudak en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Choudak uit Dakwerker Borgerhout

Choudak ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Choudak. Wat is jouw ervaring met Choudak? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review