Dakwerkers » Dakwerker Buggenhout » Meganck Herman

Meganck Herman

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Meganck Herman is een dakwerker uit Buggenhout in de provincie Oost-Vlaanderen. Het bedrijf is gevestigd op Beukenstraat 182. De onderneming is opgericht op 26-12-2006 en telt 1-4 werkzame personen. Meganck Herman is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 886152606.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Meganck Herman

Meganck Herman is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Meganck Herman is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 26-12-2006 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 886152606.

Wat is jouw ervaring met Meganck Herman?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Meganck Herman, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Meganck Herman en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Meganck Herman uit Dakwerker Buggenhout

Meganck Herman ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Meganck Herman. Wat is jouw ervaring met Meganck Herman? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review