Dakwerkers » Dakwerker Genk » Arslan Dak

Arslan Dak

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Arslan Dak is een dakwerker uit Genk in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Veertien Septemberlaan 32. De onderneming is opgericht op 01-04-2019 en telt 1-4 werkzame personen. Arslan Dak is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 723907337.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Arslan Dak

Arslan Dak is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Arslan Dak is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-04-2019 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 723907337.

Wat is jouw ervaring met Arslan Dak?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Arslan Dak, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Arslan Dak en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Arslan Dak uit Dakwerker Genk

Arslan Dak ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Arslan Dak. Wat is jouw ervaring met Arslan Dak? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review