Dakwerkers » Dakwerker Genk » Dakwerken Hendrikx W&G

Dakwerken Hendrikx W&G

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakwerken Hendrikx W&G is een dakwerker uit Genk in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Koerweg 162. De onderneming is opgericht op 01-04-2014 en telt 1-4 werkzame personen. Dakwerken Hendrikx W&G is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 549882508.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakwerken Hendrikx W&G

Dakwerken Hendrikx W&G is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakwerken Hendrikx W&G is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-04-2014 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 549882508.

Wat is jouw ervaring met Dakwerken Hendrikx W&G?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakwerken Hendrikx W&G, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakwerken Hendrikx W&G en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakwerken Hendrikx W&G uit Dakwerker Genk

Dakwerken Hendrikx W&G ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakwerken Hendrikx W&G. Wat is jouw ervaring met Dakwerken Hendrikx W&G? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review