Dakwerkers » Dakwerker Opwijk » Van De Velde

Van De Velde

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van De Velde is een dakwerker uit Opwijk in de provincie Vlaams Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Wijngaardstraat 10. De onderneming is opgericht op 03-10-1995 en telt 1-4 werkzame personen. Van De Velde is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 456199413.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van De Velde

Van De Velde is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van De Velde is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 03-10-1995 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 456199413.

Wat is jouw ervaring met Van De Velde?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van De Velde, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van De Velde en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van De Velde uit Dakwerker Opwijk

Van De Velde ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van De Velde. Wat is jouw ervaring met Van De Velde? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review