Davesdak

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Davesdak is een dakwerker uit Oudsbergen in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Ywan van Cortenbachstraat 9. De onderneming is opgericht op 12-03-2012 en telt 1-4 werkzame personen. Davesdak is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 844451613.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Davesdak

Davesdak is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Davesdak is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 12-03-2012 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 844451613.

Wat is jouw ervaring met Davesdak?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Davesdak, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Davesdak en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Davesdak uit Dakwerker Oudsbergen

Davesdak ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Davesdak. Wat is jouw ervaring met Davesdak? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review