Dakwerkers » Dakwerker Tremelo » Bradak Construct

Bradak Construct

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bradak Construct is een dakwerker uit Tremelo in de provincie Vlaams Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Grote Bollostraat 83. De onderneming is opgericht op 29-09-2014 en telt 1 werkzaam persoon. Bradak Construct is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 563718567.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bradak Construct

Bradak Construct is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bradak Construct is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-09-2014 en telt 1 werkzaam persoon.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 563718567.

Wat is jouw ervaring met Bradak Construct?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bradak Construct, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bradak Construct en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bradak Construct uit Dakwerker Tremelo

Bradak Construct ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bradak Construct. Wat is jouw ervaring met Bradak Construct? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review