Dakwerkers » Dakwerker Wilrijk » Dakwerken Van Den Dungen

Dakwerken Van Den Dungen

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakwerken Van Den Dungen is een dakwerker uit Wilrijk in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op Moerelei 36. De onderneming is opgericht op 04-04-2019 en telt 1-4 werkzame personen. Dakwerken Van Den Dungen is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 724605935.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakwerken Van Den Dungen

Dakwerken Van Den Dungen is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakwerken Van Den Dungen is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 04-04-2019 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 724605935.

Wat is jouw ervaring met Dakwerken Van Den Dungen?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakwerken Van Den Dungen, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakwerken Van Den Dungen en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakwerken Van Den Dungen uit Dakwerker Wilrijk

Dakwerken Van Den Dungen ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakwerken Van Den Dungen. Wat is jouw ervaring met Dakwerken Van Den Dungen? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review