Schilders » Schilder Lier » Nicolay Decor

Nicolay Decor

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Nicolay Decor is een schilder uit Lier in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op Benedenbaan 28. De onderneming is opgericht op 10-04-1987 en telt 1-4 werkzame personen. Nicolay Decor is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 430972186.


Vind de beste schilder voor jouw opdracht!


Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste schilders uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Nicolay Decor

Nicolay Decor is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Nicolay Decor is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 10-04-1987 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 430972186.

Wat is jouw ervaring met Nicolay Decor?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Nicolay Decor, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Nicolay Decor en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Nicolay Decor uit Schilder Lier

Nicolay Decor ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Nicolay Decor. Wat is jouw ervaring met Nicolay Decor? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review