Vind de beste schrijnwerker in Zwijndrecht


Op zoek naar een schrijnwerker in Zwijndrecht? Via De 10 Beste kom je gemakkelijk in contact met professionals uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schrijnwerkers zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De 10 beste schrijnwerkers in Zwijndrecht

Op deze pagina vind je de beste schrijnwerkers uit Zwijndrecht op rij. Vind snel en gemakkelijk een schrijnwerker voor jouw opdracht.

Wij doen er ons best voor om de 10 beste schrijnwerkers in Zwijndrecht te selecteren. Hierbij kijken we onder andere naar de werkervaring, inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de bedrijfsvorm en reviews.

Vergelijk gratis schrijnwerker offertes

Wij maken het je graag makkelijk. We hebben de beste schrijnwerkers op een rijtje te zetten. Het is aan jou om de bedrijven met elkaar te vergelijken.

Start nu je aanvraag en vergelijk gratis schrijnwerker offertes !

Nadat jouw aanvraag is verzonden ontvang je maximaal 4 offertes op maat. Vergelijk het aanbod en kom tot de beste keuze. Uit onderzoek blijkt dat je tot 40% op de kosten bespaart wanneer je offertes vergelijkt.

schrijnwerker ZwijndrechtWat doet een schrijnwerker?

Een schrijnwerker uit Zwijndrecht houdt zich bezig met schrijnwerk en houtbewerking, zowel binnen- als buiten het huis. Denk hierbij aan het maken van houten meubilair op maat, praktische objecten zoals ramen of een vals plafond. Ze werken ook aan objecten buiten huis, zoals een veranda.

Schrijnwerk laat je altijd uitvoeren door een professionele schrijnwerkerij. Zo krijg je namelijk het beste resultaat en iemand die passie in zijn of haar werk stopt. Een schrijnwerker huur je over het algemeen in voor schrijnwerk op maat: je bespreekt je specifieke wensen en deze worden waargemaakt.

Een aantal werkzaamheden van schrijnwerkers:

  • Kasten op maat: het is vaak een lastige klus om een kast te vinden die past bij het interieur én voldoende ruimte heeft. Schrijnwerkers kunnen speciale kasten op maat, of maatkasten, maken die passen in je huis en genoeg ruimte bieden voor al je spullen. Denk hierbij aan inbouwkasten.
  • Vals plafond realiseren: je zal het niet denken, maar het laten realiseren van een vals plafond hoort tot de meest populaire werkzaamheden van een schrijnwerkerij. Een hoog plafond komt vaak onvriendelijk en kil over, deze wordt dan verlaagd door een vals plafond. Een andere reden om een vals plafond te plaatsen is om spotverlichting te plaatsen en zo de kabels mooi weg te werken.
  • Het bouwen van veranda’s: een veranda is een aanbouw aan je woning. Vaak heeft een veranda een afdak, het is een ideale manier om het hele jaar lekker in de tuin te kunnen zetten. Je hebt meerdere opties: bijvoorbeeld een gesloten of afgesloten veranda.

Op zoek naar een schrijnwerkerij? Vergelijk gratis offertes en kom in contact met een schrijnwerker in de buurt.


Schrijnwerker Zwijndrecht gezocht?

Bespaar tot wel 40% op de kosten door gratis offertes te vergelijken!

Gratis offertes vergelijken

Wat kost een schrijnwerker in Zwijndrecht

De prijzen van een schrijnwerker in Zwijndrecht verschillen enorm per klus. Je moet namelijk rekening houden met hoe lang de klus gaat duren, welk materiaal er wordt gebruik en wat het uurtarief van de schrijnwerker is. Daarom wordt er vaak een uurtarief gegeven voor de hele klus, hier komen dan nog wel materiaal kosten bovenop. Een schrijnwerk kost tussen de €25,- en €60,- per uur, afhankelijk van de ervaring en hoe intensief de klus is.

Wat kosten specifieke klussen?

Het is lastig om specifieke klussen een prijs te geven, dit komt door het feit dat elke klus anders is. Wel kunnen we enkele prijsvoorbeelden geven. Een kast op maat kost meestal €175,- tot €350,- per lopende meter, hierbij krijg je kwalitatief maatwerk. Het laten realiseren van een verlaagd, of vals, plafond kost €55,- tot €70,- per vierkante meter.

En voor buitenschrijnwerk?

Het laten maken van houten ramen kost €300,- tot €500,- per vierkante meter, dit is dan uiteraard inclusief plaatsing, isolatiegas en btw. Een veranda laten maken begint vanaf €20.000,-, dit is dan ook een grote en intensieve klus.

Voor een overzicht van deze prijzen kun je de onderstaande tabel raadplegen. Wil je liever meteen de exacte prijzen weten? Ontvang dan gratis offertes!

schrijnwerkerij Zwijndrecht

Kosten schrijnwerkerij Zwijndrecht in 2023

SchrijnwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Kasten op maat€175,- tot €350,- per lopende meterKwalitatief maatwerk
Verlaagd plafond van gyproc€55,- tot €70,- per vierkante meterDe prijs kan verschillen per soort materiaal
ZolderverbouwenPrijs op aan vraagAlle soorten schrijnwerken in de zolder.
Houten buitenramen€300,- tot €500,- per vierkante meterInclusief isolatieglas, plaatsing en btw
Veranda laten makenBegint vanaf €20.000,-Een veranda met veel ruimte

*Let op: dit zijn zeer gemiddelde prijzen die enorm kunnen variëren. Het best vraag je gratis offertes aan voor een exacte prijsberekening en bespreking van je wensen.

Uurtarief van een schrijnwerker

Een schrijnwerker kost tussen de €25,- en €60,- per uur. Deze prijzen liggen zo uiteen door de ervaring van de verschillen schrijnwerkers. Een beginnende schrijnwerker kost bijvoorbeeld €25,- tot €40,- per uur. Een grote en meer ervaren schrijnwerkerij rekent vaak rond de €50,- en €60,-.


Uurtarief schrijnwerker 2023

€40,- tot €50,-

(Gebaseerd op gemiddelde tarieven van schrijnwerkers uit de regio.)

Laag uurtarief
€25,- tot €60,-

Beginnende schrijnwerker

Hoog uurtarief
€50,- tot €60,-

Schrijnwerkerij of ervaren schrijnwerker

Start gratis offerteaanvraag!

Prijsopbouw schrijnwerker

prijsopbouw schrijnwerker

Prijsvoorbeelden: schrijnwerker in Zwijndrecht

Benieuwd naar specifieke prijzen van schrijnwerkers? Hieronder geven we een paar voorbeelden.

Houtskeletbouw voor een bijgebouw

Je wilt een houtskeletbouw laten maken voor een bijgebouw. Het bijgebouw wordt 10 m². Houtskeletbouw kost gemiddeld €1.350,- per vierkante meter, afhankelijk van het houtsoort en de afmetingen. De prijs voor het laten maken van een houtskeletbouw bij een bijgebouw van 10 m² is dan ongeveer €13.500,-.

Houtskeletbouw voor een bijgebouw

Gemiddelde prijs per m²: €1.350,-

Totaalprijs voor 10 m² houtskeletbouw: €13.500,-

Twee buitendeuren vervangen

Je wilt graag twee buitendeur vervangen, hierbij moeten de buitendeuren ook worden gemaakt. Het laten maken van een standaard afmeting buitendeur kost gemiddeld €1.350,-. Voor twee buitendeuren betaal je dan €2.700,-.

Twee buitendeuren laten maken

Gemiddelde prijs per deur: €1.350,-

Totaalprijs voor twee buitendeuren: €2.700,-

Houten gevelbekleding plaatsen

Je wilt houten gevelbekleding laten plaatsen. Het gaat om een gevel met een oppervlakte van 33 m². Houten gevelbekleding kost ongeveer €65,- per vierkante meter. Je gevel laten bekleden met houd kost dan €2.145,-.

Houten gevelbekleding plaatsen

Gemiddelde prijs per m²: €65,-

Totaalprijs voor 33 m² houten gevelbekleding: €2.145,-

Veelgestelde vragen over schrijnwerkers

Waarom wordt er onderscheid gemaakt tussen binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk? Kan je een schrijnwerker in Zwijndrecht inhuren voor een keuken? Heb je recht op een premie? Hieronder geven we antwoord op deze vragen en meer.

Wat is het verschil tussen binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk?

Je ziet ons steeds een verschil maken tussen binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Het is belangrijk dat deze onderscheid duidelijk wordt gemaakt, er zitten namelijk een aantal verschillen die belangrijk zijn voor zowel klanten als de schrijnwerkerij.

Hoe zit dat dan?

Voor een schrijnwerker in Zwijndrecht is het onderscheid handig omdat ze dan precies weten om wat voor soort werk het gaat en alvast voorbereidingen kunnen maken. Er wordt namelijk vaak net op een andere manier en met andere materialen gewerkt. Dit is belangrijk voor de klant, ze krijgen dan namelijk schrijnwerk van materiaal goed in hoge kwaliteit blijft in bijvoorbeeld verschillende weersomstandigheden.

Kan je een schrijnwerker voor een keuken inhuren?

Een schrijnwerker kan inderdaad worden ingehuurd voor werk aan een nieuwe keuken of bij een keuken op maat. Ze beginnen dan bij een ontwerp, deze is gebaseerd op je persoonlijke wensen. Na het ontwerpen gaan ze zelf aan de slag met het werken aan de keuken.

De schrijnwerkers verwijderen dan oud schrijnwerk en maken nieuwe objecten, denk bijvoorbeeld aan keukenkasten en ander meubilair.

Ben je op zoek naar een schrijnwerkerij in Zwijndrecht? Vergelijk gratis offertes!

Hoe kan je besparen op de kosten van een schrijnwerker?

Er zijn een aantal manieren waarmee je kan besparen op de kosten van een schrijnwerker:

  • Laat meerdere schrijnwerken tegelijkertijd uitvoeren. Dan kan je wellicht een lager uurtarief regelen door de grootte van de klus.
  • Vind een schrijnwerker. Zo bespaar je op eventuele voorrijkosten of hoe je ze zelf helemaal niet te betalen.
  • Vraag meerdere offertes aan bij De 10 Beste en vergelijk ze op basis van prijs. Je bepaalt zelf de schrijnwerkerij met het beste aanbod.

Wat zijn de voordelen van gietvloeren?

Het is wellicht mogelijk dat je recht hebt op een premie. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van de klus die je laat uitvoeren, de woning, je inkomen en andere zaken.

De meest voorkomende premie is de overkoepelende renovatiepremie. Hierbij kan je een groot bedrag terug krijgen op uitgevoerd werk door erkende specialisten.

Voor meer informatie over de overkoepelende renovatiepremie kijk je op Vlaanderen.be.

schrijnwerken Zwijndrecht

Besparen op een schrijnwerker in Zwijndrecht? Vergelijk gratis offertes!

Een schrijnwerker houdt zich dus bezig met hout en schrijnwerken. Denk hierbij aan het maken van kasten op maat, veranda’s of het realiseren van een vals plafond. Je huurt het beste een schrijnwerkerij in omdat ze de juiste ervaring, kennis én passie hebben om elke klus tot een succes af te ronden. Schrijnwerker in Zwijndrecht gezocht?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Het aanvragen van offertes is gratis en vrijblijvend. Je betaalt niks én zit nergens aan vast. Je krijgt een aantal prijsopgaven en bepaalt zelf welke schrijnwerker past bij de klus en het beste aanbod heeft.

Start nu je gratis aanvraag!