Vind de beste vloerder in Zwijndrecht


Op zoek naar een vloerder in Zwijndrecht? Via De 10 Beste kom je gemakkelijk in contact met professionals uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerders zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De 10 beste vloerders in Zwijndrecht

Op deze pagina vind je de beste vloerders uit Zwijndrecht op rij. Vind snel en gemakkelijk een vloerder voor jouw opdracht.

Wij doen er ons best voor om de 10 beste vloerders in Zwijndrecht te selecteren. Hierbij kijken we onder andere naar de werkervaring, inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de bedrijfsvorm en reviews.

Vergelijk gratis vloerder offertes

Wij maken het je graag makkelijk. We hebben de beste vloerders op een rijtje te zetten. Het is aan jou om de bedrijven met elkaar te vergelijken.

Start nu je aanvraag en vergelijk gratis vloerder offertes !

Nadat jouw aanvraag is verzonden ontvang je maximaal 4 offertes op maat. Vergelijk het aanbod en kom tot de beste keuze. Uit onderzoek blijkt dat je tot 40% op de kosten bespaart wanneer je offertes vergelijkt.

Vloerder in Zwijndrecht via De 10 Beste

Een vloerder inschakelen via Zwijndrecht kan ontzettend handig zijn op het moment dat jouw vloer vervangen, gelegd of gerenoveerd moet worden. Een vloerder kan tegels, laminaat, parket en nog veel meer verschillende materialen leggen en vraagt hiervoor gemiddeld €40,- per uur. Lastige klussen, zoals het leggen van complexe vormen, zijn vaak duurder dan de makkelijke klussen.

Voor meer informatie over de verschillende taken van een vloerder, de kosten en de besparingsmogelijkheden ben je hier op het juiste adres. Lees verder en ontdek alles wat je wil weten over het laten leggen van een nieuwe vloer.

Alles wat je moet weten over vloeren in Zwijndrecht

 • Standaard tegels leggen kost gemiddeld €30,- tot €40,- per m², terwijl complexe tegels zoals mozaïek €45,- tot €50,- per m² kunnen kosten.
 • Parket leggen kost gemiddeld €20,- tot €50,- per m², en laminaat leggen kost €15,- tot €30,- per m².
 • Alle soorten vloeren in Zwijndrecht hebben een eigen prijskaartje, los van de installatiekosten.
 • Goedkopere opties zijn onder andere chapewerken, keramische tegels, PVC vloeren en laminaat. Duurdere opties zijn gietvloeren en parket.
 • Het uurtarief van een vloerenlegger is gemiddeld €40,- per uur, maar kan variëren.
 • De prijs wordt beïnvloed door het gekozen vloermateriaal, de grootte van de ruimte en de complexiteit van het werk.
 • Bespaar op kosten door offertes te vergelijken, bepaalde taken zelf uit te voeren, slim in te kopen, te onderhandelen en goed onderhoud te plegen.
 • Let bij het inschakelen van een vloerenlegger op ervaring, referenties, vergunningen, verzekeringen, portfolio, prijzen, garantie en klantbeoordelingen.


Wat kost een vloerder in Zwijndrecht?

Een vloerder is iemand die zich bezighoudt met alles op het gebied van vloerwerken. Maar wat kost zo’n vloerder in Zwijndrecht? Om daar antwoord op te kunnen geven moeten we kijken naar de verschillende werken die de vloerder kan uitvoeren.

Voor kleinere werken betaal je ook minder. Zo kost het leggen van standaard tegels gemiddeld tussen de €30,- en de €40,- per m², maar betaal je voor complexere tegels leggen (denk aan mozaïek) tussen de €45,- en de €50,- per m². Hoe complexer het werk, hoe duurder het prijskaartje. Daarom kost het laten leggen van parket of laminaat ook minder. Dit kost minder tijd en vergt minder expertise. Het laten leggen van parket kost dan ook gemiddeld €20,- tot €50,- per m² en het laten leggen van laminaat €15,- tot €30,- per m².

Voor een duidelijk overzicht van de verschillende vloerwerken en de daarbij behorende gemiddelde kosten per m² kun je een kijkje nemen in de tabel hieronder.

vloerder Zwijndrecht

Prijzen vloerwerken 2024

VloerwerkenGemiddelde kosten per m²*
Standaard tegels laten leggen€30,- tot €40,-
Complexe tegels, zoals mozaïek, laten leggen€45,- tot €50,-
Parket laten leggen€20,- tot €50,-
Laminaat laten leggen€15,- tot €30,-

*Let op: dit gaat om gemiddelde kosten, inclusief materiaal, btw en arbeidskosten.

Wat kost het plaatsen van vloeren in Zwijndrecht?

Niet alleen de vloerwerken hebben verschillende kosten per klus, maar ook elk type vloer heeft zijn eigen prijskaartje. Hierbij gaat het om de kosten van de materialen, en niet het leggen. Sommige materialen zijn goedkoper om te maken, waardoor ze ook goedkoper zijn om aan te schaffen.

De goedkope opties op het gebied van vloeren in Zwijndrecht zijn chapewerken, voor €12,- tot €25,-  en keramische tegels, voor €15,- tot €60,-. Ook PCV vloer (€10,- tot €50,-) en laminaat (€14,- tot €45,-) zijn relatief goedkope opties.

Duurdere opties zijn gietvloeren en parket. Voor een gietvloer betaal je al snel tussen de €25,- en de €100,- en voor parket €30,- tot €120,-. De uiteindelijke prijs is volledig afhankelijk van het werk en de kwantiteit.

Voor meer prijzen en type vloeren ben je hier op het juiste adres. Hieronder vind je tien verschillende types vloer met daarbij de gemiddelde prijs. Ook het uurtarief, de factoren die de prijs beïnvloeden en bespaartips worden genoemd.

vloeren Zwijndrecht

Prijzen vloeren 2024

Type vloerGemiddelde prijs (exclusief plaatsing)*
Vloerisolatie (bij platen)€5,- tot €20,-
Chapewerken€12,- tot €25,-
Keramische tegels€15,- tot €60,-
Natuursteen tegels€40,- tot €80,-
Cementtegels€65,-
PVC vloer€10,- tot €50,-
Gietvloer€25,- tot €100,-
Laminaat€14,- tot €45,-
Parket€30,- tot €120,-
Terrastegels€15,- tot €65,-

*Let op: dit zijn de gemiddelde kosten voor vloeren.

Uurtarief vloerenlegger in Zwijndrecht

Een vloerenlegger in Zwijndrecht is een vakman die gespecialiseerd is in het leggen van vloeren. Het kan hierbij gaan om het leggen van tegels en het leggen van laminaat of andere materialen. Wanneer je deze vakman inschakelt moet je rekening houden met de arbeidskosten, oftewel het uurtarief. Je betaalt gemiddeld €40,- per uur, maar deze prijs kan verschillen per vakman. Zo kan het zijn dat je voor een vloerenlegger met veel ervaring en bij een groot bedrijf werkt, meer moet betalen dan voor een beginnende vloerenlegger.


Uurtarief vloerenlegger 2024

€45,- tot €65,-

(Gebaseerd op gemiddelde tarieven van vloerders in de regio.)

Laag uurtarief
€20,- tot €35,-

Beginnende vloerder

Hoog uurtarief
€35,- tot €50,-

Ervaren vloerder

Start gratis offerteaanvraag!

Wat beïnvloedt de prijs?

Verschillende factoren hebben invloed op de prijs van vloerwerken. Een belangrijke factor is de keuze van het vloermateriaal, zoals je in de tabel hierboven kunt terugvinden. Elk materiaal heeft zijn eigen prijsklasse. Daarnaast speelt de grootte van de ruimte een rol, aangezien grotere oppervlaktes meer materiaal en arbeid vereisen. Ook de complexiteit van het werk, zoals speciale patronen of moeilijke hoeken, kan de kosten beïnvloeden.

Hoe kan je besparen op de kosten?

Er zijn verschillende manieren om kosten te besparen bij vloerwerken.

 • Vergelijk offertes: Vraag offertes aan via de site en vergelijk de prijzen. Let hierbij niet alleen op de totale kosten, maar ook op inbegrepen materialen en werkzaamheden.
 • Doe-het-zelf: Als je handig bent, kun je overwegen om bepaalde aspecten van het werk zelf te doen, zoals het verwijderen van oude vloerbedekking.
 • Koop slim in: Vergelijk prijzen van vloermaterialen en koop deze in de uitverkoop of bij groothandels.
 • Onderhandel: Bespreek de prijs en kijk of er ruimte is voor onderhandeling.
 • Onderhoud: Zorg goed voor je vloer door regelmatig schoon te maken en te onderhouden. Hierdoor verleng je de levensduur en voorkom je onnodige kosten voor reparatie of vervanging.

Waar moet je op letten bij het inschakelen van een vloerenlegger in Zwijndrecht?

Wanneer je een vloerenlegger in Zwijndrecht wilt inhuren, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Controleer of ze ervaring hebben en vraag om referenties. Zorg ervoor dat ze de juiste vergunningen en verzekeringen hebben. Vraag naar een portfolio van eerdere projecten en bekijk de prijzen, maar baseer je keuze niet alleen op de laagste prijs. Informeer naar de garantie die ze bieden en lees beoordelingen van eerdere klanten.

vloerwerken Zwijndrecht

Vloerder Zwijndrecht nodig? Vergelijk via De 10 Beste!

Hoeveel je betaalt voor een vloerder in Zwijndrecht is afhankelijk van de klus, het materiaal en nog een aantal andere factoren. Zo betaal je voor het leggen van standaard tegels tussen de €30,- en de €40,-, maar kost het leggen van parket al snel €20,- tot €50,-. Dit komt grotendeels doordat parket een duurder materiaal is, en het lastiger is te leggen.

Hoe kun je dan besparen op de kosten? 

Door gratis offertes te vergelijken via De 10 Beste! De aanvraag is niet alleen gratis, maar doe je ook zonder verplichtingen. Je zit dus nergens aan vast.

Start nu je gratis aanvraag!

Veelgestelde vragen over vloerwerken in Zwijndrecht

Hieronder krijg je antwoord op enkele veelgestelde vragen over vloerwerken in Zwijndrecht. Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de andere werkzaamheden van een vloerenlegger, of heb je nog vragen over de kosten opmaak? Neem dan even een kijkje bij de onderstaande veelgestelde vragen, en wie weet staat jouw vraag ertussen.

Welke werkzaamheden vallen onder vloerwerken?

Onder vloerwerken vallen verschillende werkzaamheden die te maken hebben met vloeren. Dit is het leggen van nieuwe vloerbedekking, zoals tegels, laminaat, vinyl of tapijt. Ook het herstellen of vervangen van beschadigde vloeren, het glas maken van oneffenheden en het plaatsen van ondervloeren vallen onder vloerwerken. Het doel is om een vlakke en stevige vloer te creëren.

Zijn gietvloeren nog steeds een populaire keuze?

Ja, gietvloeren zijn nog steeds een populaire keuze. Ze worden gewaardeerd om hun moderne uitstraling, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Gietvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse interieurstijlen. Door hun naadloze en strakke uiterlijk blijven gietvloeren aantrekkelijk voor veel mensen.

Is er een verlaagd btw-tarief voor vloerwerken in Zwijndrecht?

Dit kan variëren afhankelijk van de lokale wetgeving en regels. Het is verstandig om contact op te nemen met de belastingdienst of lokale autoriteiten om te informeren of er een verlaagd btw-tarief van toepassing is op vloerwerken in Zwijndrecht.

Zijn er premies of regelingen voor het inschakelen van een vloerenlegger?

Ja, in sommige gevallen kunnen er premies of regelingen beschikbaar zijn voor het inschakelen van een vloerenlegger. Dit kan variëren per regio of gemeente. Neem daarom contact op met de lokale instanties om hier meer duidelijkheid over te krijgen.