Eleja

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Eleja is een elektricien uit Boechout in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op Appelkantstraat 131. De onderneming is opgericht op 13-12-2013 en telt 1-4 werkzame personen. Eleja is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 543711526.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Eleja

Eleja is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Eleja is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 13-12-2013 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 543711526.

Wat is jouw ervaring met Eleja?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Eleja, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Eleja en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een elektricien en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Eleja uit Elektricien Boechout

Eleja ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Eleja. Wat is jouw ervaring met Eleja? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review