Vind de beste dakwerker voor jouw project

Op zoek naar een goede dakwerker? Via De 10 Beste kom je snel en gemakkelijk in contact met vakmannen uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakwerkers zonder enige verplichting.

Gratis & Vrijblijvend

Dakwerkers vergelijken: handige tips!

Wil je verzekerd zijn van de beste dakwerker, dan is het vergelijken van dakwerkers een uitstekend idee. Vergelijk de dakdekkers niet alleen op prijs, maar kijk ook naar wat zij te bieden hebben. De garantievoorwaarden, ervaringen van eerdere klanten en naar de ervaring. Hulp nodig met het zoeken van geschikte dakdekkers?

Start gratis offerteaanvraag!

Je krijgt dan de kans om tot wel 4 dakwerkersbedrijven in jouw regio te vergelijken. Zo kies je gemakkelijk voor het beste aanbod! Weet je niet waar je op moet letten? Geen zorgen: op deze pagina geven we je tips en aandachtspunten voor het vinden van de beste dakwerker.

dakwerkers vergelijken

Vind ervaren dakwerkers bij jou in de buurt!

Met onze gratis offerteservice is het eenvoudig om de beste dakwerker bij jou in de buurt te vinden. Je betaalt altijd een eerlijke prijs en bespaart zelfs tot wel 40% op de totale kosten!

Hoe dan?

Met slechts één klik op de knop doe je een offerteaanvraag bij maximaal 4 bedrijven bij jou in de buurt. Je krijgt daarna zo snel mogelijk de offertes toegestuurd om te vergelijken:

  • Je krijgt een duidelijk beeld van de gemiddelde prijzen in jouw regio.
  • Zo kies je gemakkelijk de dakwerker met het beste aanbod.
  • En bespaar je tot wel 40% op de kosten!
  • Bovendien is de offerteaanvraag gratis en zonder verplichtingen.


Dakwerkers vergelijken: waarop letten?

Heb je hulp nodig met het zoeken van dakwerkers? Het vergelijken van vaklui is de ideale manier om de beste vakman te kiezen. Wel is het belangrijk dat je moet weten waar je op moet letten: anders weet je nog steeds niet welke vakman beter bij je past.

Hieronder geven we je zes belangrijke aandachtspunten en tips om dakwerkers te vergelijken. Ben je nog op zoek naar bedrijven bij jou in de buurt? Vergelijk dan gratis offertes!

1. Locatie

Eén van de eerste dingen om op te letten is de locatie van het bedrijf. Het is aan te raden om altijd te kiezen voor een dakwerkersbedrijf in je eigen regio.

Waarom?

Door de afstand tussen jou en het bedrijf zo klein mogelijk te houden, bespaar je op de voorrijkosten. Meestal betaal je een vast bedrag per kilometer. Gelukkig zijn er ook veel bedrijven die binnen een bepaalde straal helemaal geen voorrijkosten in rekening brengen: zo ben je dus een stuk voordeliger uit!

Een ander voordeel is dat bedrijven in hun eigen regio vaak een goede naam hoog te houden hebben. Zij leveren overal dezelfde kwaliteit, maar zullen voor klanten in hun eigen omgeving misschien net een stapje verder gaan als het gaat om service en klantvriendelijkheid: altijd mooi meegenomen!

2. Groot dakwerkersbedrijf of zelfstandig dakwerker?

Deze keuze hangt af van je persoonlijke voorkeur. Een zelfstandig dakwerker is bijvoorbeeld goedkoper. Ook heeft hij vaak een persoonlijke aanpak die heel prettig aanvoelt. Een mogelijk nadeel kan zijn dat de wachttijden iets langer zijn: hij werkt immers in zijn eentje. Bij een groot bedrijf is de kans groter dat je sneller geholpen wordt. Daar staat weer tegenover dat de kosten iets hoger zijn.

Uiteindelijk kan zowel een groot bedrijf als een kleine ondernemer je uitstekend helpen met je klus. Vraag jezelf daarom af wat jij fijn vindt en waar je voorkeur naar uit gaat.


Gratis dakwerkers vergelijken?

Vind een vakman bij jou in de buurt en bespaar tot wel 40%!
Gratis offertes vergelijken


3. Wat zijn de specialisaties?

Elk dak vraagt om een andere aanpak. Afhankelijk van je type dak en het soort dakbedekking, heb je een dakwerker nodig met speciale ervaring. Zo is niet elke dakwerker ervaren met rieten daken. Wil jij je rieten dak vervangen of laten onderhouden, dan is het belangrijk dat je dakwerkers gaat zoeken die hierin gespecialiseerd zijn. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor metalen daken: dit vereist een andere aanpak dan standaard dakpannen of dakleer.

Maak je gebruik van onze offerteservice dan geef je op het offerteformulier aan welke werkzaamheden je uit wilt laten voeren. Je ontvangt dan de offertes van dakwerkers die jou goed kunnen helpen!

4. Kijk naar ervaringen en reviews

Wil je verzekerd zijn van een betrouwbare dakwerker die je goed kan helpen, dan is het slim om te vragen om ervaringen. Kijk eerst eens in je eigen omgeving: misschien hebben buren, vrienden of familie ervaring met een specifieke dakwerker. Is dit niet zo?

Online vind je ook veel ervaringen!

Kijk online niet alleen naar de goede reviews, maar ook naar de slechte: wat deed de dakwerker toen de klant ontevreden was bijvoorbeeld? Hoe zijn problemen opgelost? Zo krijg je een duidelijk beeld van de klantvriendelijkheid en service. Houd er wel rekening mee dat je online sowieso meer negatieve dan positieve ervaringen zult vinden: mensen klagen nu eenmaal liever dan dat zij een positieve review achterlaten als ze wel tevreden zijn.

5. Prijs en opbouw

Het is volkomen begrijpelijk dat je liever niet te veel betaalt voor je dakwerk! Daarom is het altijd belangrijk om ook te vergelijken op de prijs van de dakwerker en de manier waarop deze is opgebouwd.

Sommige dakwerkers brengen een prijs per uur in rekening terwijl anderen een prijs per vierkante meter gebruiken. Deze laatste optie is fijn, omdat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Maar gaat het om een eenvoudige klus dan is het misschien goedkoper om een prijs per uur te gebruiken.

Eventueel kun je ook vragen om een totaalprijs vast te stellen. Zo staan beide partijen niet voor verrassingen achteraf.

dakwerkers zoeken

6. Garantievoorwaarden

De garantievoorwaarden verschillen per dakwerker. Het is altijd belangrijk om deze door te nemen, zodat je weet waar je aan toe bent. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als er toch schade ontstaat tijdens de werkzaamheden? En wie is er verantwoordelijk voor de extra kosten als de dakwerken niet correct uitgevoerd worden? Zorg dat dergelijke afspraken zwart op wit vastgesteld staan om jezelf te beschermen.

Dakwerker gezocht? Gratis offertes vergelijken!

Met een professioneel dakwerker houd jij je dak in topconditie! Laat het dak reinigen om beschadigingen te voorkomen of schakel met spoed een vakman in om een daklekkage te repareren. Je dakoppervlak gaat langer mee en ziet er stralend uit. Hulp nodig met het zoeken naar geschikte dakwerkers?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk tot 4 offertes krijgt toegestuurd. Vergelijk dan de verschillende dakwerkers in jouw regio en bespaar tot wel 40% op de kosten. Je besparing loopt op tot 40% op de totaalprijs! Je kiest zelf welke dakdekker volgens jou het beste aanbod heeft, of dat nu de laagste prijs is, de eerste startdatum of de vakman met de beste recensies.

Gratis offertes ontvangen!